їжа готується з сезонних продуктів з дотриманням національних кулінарних традицій, а продукти закуповуються у відповідальних фермерів в господарствах неподалік від Києва. Всі соління в ресторані роблять самі. Крім звичних огірків, капусти і помідорів, можна замовити мочені яблука або сливи, а ще маринований буряк. У ресторані також подають вінегрет з кількою, олів'є з копченою індичкою і раковими шийками. Коптять всі продукти в ресторані самі. Ще одна фірмова страва тут – котлета по-київськи з пудингом із картоплі і мармеладом з червоної капусти. З десертів варто відзначити гарячий морквяний пиріг з морозивом на ряжанці, сирники з домашнім варенням «Клюква і Брюква».
В інтер'єрі, в стилі лофт, використані натуральні матеріали в оливкових тонах.
Київська область, вул. Антоновича, 16, Київ
50.437538 | 30.513211
10:30-23:00
Aleksey Roy
Julia Brosko
Егор Пономаренко
Alexey Lomonosov