Кухню тут очолює етнічний італієць Сальваторе Лео, який виходить в залу особисто поспілкуватися з гостями, виносить замовлення і при них додає останні штрихи.
В меню ресторану – тальоліні з чорним трюфелем і пармезаном, тигрові креветки в соусі «Просекко», яловича вирізка з білими грибами і трюфелем, гребінці, равіолі з фуа-гра та грибами, класична карбонара.
У Osteria il Tartufo діє послуга corkage fee, коли можна принести і випити пляшку свого улюбленого вина, заплативши при цьому збір в 100 грн.
Ресторан представляє собою світле приміщення з м'якими кріслами і невеликими столиками з накрохмаленими скатертинами, тут фрески на стінах і багато живих квітів. В теплу пору року працює літній майданчик зі зручними плетеними кріслами.
Харківська область, вул. Культури, 20в, Харків
50.013085 | 36.23477
11:00-23:00